Să fie acesta Xperia Play 2? Un nou telefon consolă ar putea intra În producție...

1.282 ori
<b>Să fie acesta Xperia Play 2? Un nou telefon consolă ar putea intra În producție...</b>Cei de la Concept Phones au primit pe mail o imagine cu un presupus nou telefon-consola, așa-zisul Xperia Play 2. Imaginea a fost furnizată de către Jsus, cel care a stârnit un buzz mare pe web cu imaginile lui Sony Xperia Arc HD. Iată cum ar putea...

Cei de la Concept Phones au primit pe mail o imagine cu un presupus nou telefon-consola, așa-zisul Xperia Play 2. Imaginea a fost furnizată de către Jsus, cel care a stârnit un buzz mare pe web cu imaginile lui Sony Xperia Arc HD. Iată cum ar putea arăta următorul Xperia Play:

Avem de-a face cu un handset cu o parte principală care îmi amintește de un LG sau Samsung și cu o parte glisantă care seamănă foarte mult cu cea de pe Xperia Play 1. în plus observăm și acel inel transparent în partea sa inferioară, similar cu cel de pe Xperia S. Jsus afirma că Xperia Play 2 va veni cu un display touch de 4.3 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, o cameră de 8.1 megapixeli cu autofocus, zoom digital 16x și bliț LED. în plus, terminalul va include și un procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual core de 1.5GHz, dar acest aspect nu a fost decis încă de Sony.

Cât de real este acest device nu știm, mai ales că el va rula Android 4.0 Ice Cream Sandwich, dar totuși nu are butoanele capacitive necesare, având 4 astfel de butoane sub ecran și nu 3 cum cere Google pentru telefoanele ICS. Nu cu mult timp în urmă am văzut o listă completă cu telefoanele Sony din acest an, iar zvonurile afirmau că misteriosul Xperia X sau Hayabusa ar putea și un nou Xperia Play. Să fie acesta terminalul sau doar un concept?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×