Noile terminale LG Optimus În acțiune: LG Optimus 4X HD, Optimus 3D Max, Optimus Vu (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 2.004 ori
<b>Noile terminale LG Optimus În acțiune: LG Optimus 4X HD, Optimus 3D Max, Optimus Vu (Video)</b>LG a avut o ultimă săptămână tare ocupată, prezentându-și terminalele cu care va defila la Mobile World Congress 2012, eveniment care începe duminică în Barcelona. Am avut parte de un model quad core, de un terminal cu ecran de 5 inch și de un...

LG a avut o ultimă săptămână tare ocupată, prezentându-și terminalele cu care va defila la Mobile World Congress 2012, eveniment care începe duminică în Barcelona. Am avut parte de un model quad core, de un terminal cu ecran de 5 inch și de un nou device 3D. Haideți să le vedem în acțiune:

în acest articol vedeți imagini cu LG Optimus L7, reprezentant al noii serii L de la LG, care și-a făcut debutul la începutul săptămânii. Apoi îi vine rândul lui LG Optimus 4X HD, primul telefon quad core anunțat oficial la nivel mondial, încă o premiera după ce LG a intrat în Cartea Recordurilor cu primul handset dual core. Observați în clipul hands on că smartphone-ul Tegra 3 se mișcă destul de bine, dar nu sunt un fan al interfatei sale personalizate și aș fi preferat totuși Android 4.0 stock.

Noile terminale LG Optimus În acțiune: LG Optimus 4X HD, Optimus 3D Max, Optimus Vu (Video)

Apoi îl vedem pe gigantul LG Optimus Vu, cu ecran de 5 inch și intenții de a-l provoca pe Galaxy Note la duel. Am remarcat și interacțiunea cu un stylus la un moment dat și mă întreb dacă acesta va sosi la pachet cu terminalul sau va trebui cumpărat separat. Dacă trecem peste forma pătrățoasă a lui Vu acesta începe să sune chiar bine. Apoi îl vedem și pe LG Optimus 3D Max, urmașul lui LG Optimus 3D, telefon care dădea dureri de cap și de ochi din cauza efectelor 3D. Mi-am dat seama că vor fi probleme cu efectele sale încă de anul trecut de la MWC 2011 când uitându-mă pe YouTube la clipuri cu el deja mă durea capul.

în privința lui LG Optimus 3D Max lucrurile stau mai bine și nu mai simt că ochii îmi sunt suprasolicitați de efectele sale 3D. Zona de activități tridimensionale a păstrat același look ca și la predecesorul său. Mai multe detalii vă vom transmite live de la MWC!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×