Sony Xperia Z5 ar putea debuta în luna septembrie cu scanner de amprente și procesor Snapdragon 820

1.416 ori
<b>Sony Xperia Z5 ar putea debuta în luna septembrie cu scanner de amprente și procesor Snapdragon 820</b>Nici bine nu a poposit bine &icirc;n magazine, și iată că deja se vorbește despre un &icirc;nlocuitor pentru Xperia Z4, telefon lansat și la nivel global sub denumirea Z3+. Aparent, noul model este așteptat să sosească cel mai probabil &icirc;n...

Nici bine nu a poposit bine în magazine, și iată că deja se vorbește despre un înlocuitor pentru Xperia Z4, telefon lansat și la nivel global sub denumirea Z3+. Aparent, noul model este așteptat să sosească cel mai probabil în septembrie la IFA alături de alte câteva terminale și tablete cu Android Lollipop la bord.

Potrivit unor zvonuri, Xperia Z5 urmează a fi o bestie în materie de specificații tehnice, printre acestea regăsindu-se un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, baterie de 4.500 mAh și scanner de amprente. În ciuda acestor elemente, se pare că Sony va păstra design-ul OmniBalance pe acest device.

De asemenea, noul flagship va adopta o cameră foto principală de 20 megapixeli cu senzor IMX230 ce suportă captura video la rezoluție 4K. Pe lângă acesta, sunt așteptate și modelele Xperia Z5 Compact, respectiv Xperia Z5 Ultra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×