Nixie este un gadget portabil ce Îți aduce o dronă pentru selfie-uri la Încheietura mâinii

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.664 ori
<b>Nixie este un gadget portabil ce Îți aduce o dronă pentru selfie-uri la Încheietura mâinii</b>în cadrul unui competiții denumite Make It Wearable ce a debutat la începutul acestui an, și care a fost pusă la cale de către Intel, o mulțime de pasionați s-au înscris pentru dezvoltarea unui device cu adevărat unic. Printre finaliști se...

în cadrul unui competiții denumite Make It Wearable ce a debutat la începutul acestui an, și care a fost pusă la cale de către Intel, o mulțime de pasionați s-au înscris pentru dezvoltarea unui device cu adevărat unic. Printre finaliști se numără și Nixie, o dronă ce poate fi purtată cu ușurință la încheietura mâinii.

Din câte putem observa, acest micuț gadget este unul foarte ușor care adoptă un senzor foto ce ne va ajuta la captura unor fotografii pe care nu le putem executa într-o situație obișnuită, cum ar fi escaladarea unui munte, sau a unui alt sport extrem, fiind un device foarte util pentru această categorie de public.

Aflăm că în primele stadii ale procesului de dezvoltare, acest produs a fost gândit ca fiind o pereche de ochelarii zburătorii, idee ce a căzut din cauza eventualelor lovituri accidentale provocate utilizatoruli. Intel va alege finalistul acestei competiții pe data de 3 noiembrie, zi în care vom afla dacă Nixie ia titlul sau nu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×