Un oficial Qualcomm a fost penalizat după comentariile negative la adresa procesorului Apple A7

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 1.142 ori
<b>Un oficial Qualcomm a fost penalizat după comentariile negative la adresa procesorului Apple A7</b>Atunci când Apple a lansat iPhone 5s cu procesorul sau 64 bit A7 reacțiile din partea rivalilor nu au întârziat să apară. în vreme ce Samsung a afirmat că la rândul său lucrează la un CPU de acest gen, un reprezentant Qualcomm a declarat că nu...

Atunci când Apple a lansat iPhone 5s cu procesorul sau 64 bit A7 reacțiile din partea rivalilor nu au întârziat să apară. în vreme ce Samsung a afirmat că la rândul său lucrează la un CPU de acest gen, un reprezentant Qualcomm a declarat că nu e impresionat și că acest CPU e doar un artificiu de marketing.

Vicepreședintele și șeful de marketing de la Qualcomm, Anand Chandrasekher este cel care a făcut această declarație, menționând și că utilizatorul de rând are zero beneficii de la un astfel de CPU. Ei bine, se pare că între timp Qualcomm i-a schimbat funcția lui Chandrasekher. La o săptămână după declarațiile sale compania a luat poziție și a afirmat că spusele angajatului sau nu sunt conforme cu direcția Qualcomm.

La urma urmei și Qualcomm evoluează către mobile computing pe 64 bit. Se pare că angajatul a fost "promovat" către o funcție inferioară și scos din pozițiile care îi permiteau să comunice opinii atât de liber. Să fie libertatea de exprimare îngrădită în acest mod în companiile tech?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×