Un oficial Qualcomm a fost penalizat după comentariile negative la adresa procesorului Apple A7

1.220 ori
<b>Un oficial Qualcomm a fost penalizat după comentariile negative la adresa procesorului Apple A7</b>Atunci când Apple a lansat iPhone 5s cu procesorul sau 64 bit A7 reacțiile din partea rivalilor nu au întârziat să apară. în vreme ce Samsung a afirmat că la rândul său lucrează la un CPU de acest gen, un reprezentant Qualcomm a declarat că nu...

Atunci când Apple a lansat iPhone 5s cu procesorul sau 64 bit A7 reacțiile din partea rivalilor nu au întârziat să apară. în vreme ce Samsung a afirmat că la rândul său lucrează la un CPU de acest gen, un reprezentant Qualcomm a declarat că nu e impresionat și că acest CPU e doar un artificiu de marketing.

Vicepreședintele și șeful de marketing de la Qualcomm, Anand Chandrasekher este cel care a făcut această declarație, menționând și că utilizatorul de rând are zero beneficii de la un astfel de CPU. Ei bine, se pare că între timp Qualcomm i-a schimbat funcția lui Chandrasekher. La o săptămână după declarațiile sale compania a luat poziție și a afirmat că spusele angajatului sau nu sunt conforme cu direcția Qualcomm.

La urma urmei și Qualcomm evoluează către mobile computing pe 64 bit. Se pare că angajatul a fost "promovat" către o funcție inferioară și scos din pozițiile care îi permiteau să comunice opinii atât de liber. Să fie libertatea de exprimare îngrădită în acest mod în companiile tech?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×