Samsung One UI vine cu o funcţie care eliberează memorie şi stocare automat: Auto Optimization

2.334 ori
<b>Samsung One UI vine cu o funcţie care eliberează memorie şi stocare automat: Auto Optimization</b>După ce am aflat în Ajunul Crăciunului că Galaxy S9 şi S9+ au primit deja actualizarea la Android 9.0 Pie şi One UI în Germania, azi continuăm să descoperim noutăţi legate de această experienţă software. Cea de azi are de-a face cu

După ce am aflat în Ajunul Crăciunului că Galaxy S9 şi S9+ au primit deja actualizarea la Android 9.0 Pie şi One UI în Germania, azi continuăm să descoperim noutăţi legate de această experienţă software. Cea de azi are de-a face cu eliberarea de memorie şi stocare.

De-a lungul anilor telefoanele cu Android au primit tot mai multe tool-uri şi funcţii care le eliberau memoria şi stocarea, realizând optimizarea automată a resurselor. Asta după ce petrecusem ani buni cu Task Cleanere din Play Store, unele mai mult sau mai puţin virusate. Telefoanele Samsung Galaxy sunt acum capabile să oprească aplicaţiile din fundal şi să şteargă softurile care ocupă stocarea în mod inutil.

Samsung ONE UI

Pentru că utilizatorul nu are timp să facă asta manual, există acum opţiunea Auto Optimization în One UI. Este un soi de extindere a funcţiei Auto Restart, care are rolul de a "curăţa" aplicaţiile ce rulează în fundal din memorie şi elibera şi stocarea la un anumit moment al zilei. Totuşi, Auto Optimization lasă aplicaţiile folosite recent să rămână în memorie şi le curăţă doar pe cele ce nu au mai fost folosite de ceva vreme, dar care tot ocupă o parte din RAM.

Funcţia se află în secţiunea Device Care din Settings în Android Pie pe terminalele Samsung. Optimizarea nu se mai petrece dacă folosiţi telefonul la ora respectivă când era programată, aşa că e bine să selectaţi o oră la care nu veţi utiliza handsetul. One UI vine şi cu Adaptive Battery, noi gesturi de navigare şi aţi aflat aici cum îl puteţi instala devreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×