Samsung îl deschide pe Bixby către dezvoltatori, sub forma unei platforme AI scalabile, deschise

578 ori
<b>Samsung îl deschide pe Bixby către dezvoltatori, sub forma unei platforme AI scalabile, deschise</b>Marele eveniment Samsung "SDC 2018" a fost unul destinat dezvoltatorilor şi ca atare a adus veşti din această zonă, nu doar din cea a ecranelor de telefoane pliabile. Spre exemplu am aflat că Sammy l-a deschis pe Bixby către dezvoltatori, sub forma unei..

Marele eveniment Samsung "SDC 2018" a fost unul destinat dezvoltatorilor şi ca atare a adus veşti din această zonă, nu doar din cea a ecranelor de telefoane pliabile. Spre exemplu am aflat că Sammy l-a deschis pe Bixby către dezvoltatori, sub forma unei platforme scalabile bazate pe AI.

La ultimele recenzii de telefoane Samsung, Galaxy Note 9 şi Galaxy S9+ nu au părut să prezinte un Bixby cu actualizări prea mari faţă de versiunea de anul trecut. Nu simţim încă o evoluţie spre stadiul la care se afla Alexa, Google Assistant sau chiar şi Siri. Samsung pariază totuşi pe cartea dezvoltatorilor third party şi extinde disponibilitatea sa, promiţând că va face diferenţa pe termen lung.

Samsung a declarat că Bixby este mai mult decât un asistent vocal, a devenit o platformă AI mai nou. Sud Coreenii promiteau inovaţii în această zonă încă de la CES 2018 din ianuarie. Pe atunci compania afirma că toate terminalele sale, de la maşini de spălat, la televizoare şi frigidere, plus boxe inteligente şi telefoane vor fi interconectate şi vor primi funcţii AI.

Prin viitorul Bixby, utilizatorul nu va trebui să ştie cum să facă o anumit acţiune, ci doar să ştie ce doreşte să facă, iar Bixby se va ocupa de restul. Va fi de jur împrejurul utilizatorului, în casă, maşina şi la muncă. Bixby va ajunge întâi pe multe device-uri, posibil chiar şi pe unele non Samsung, third party. Vor fi suportate 5 limbi în noua iteraţie: germana, franceza, italiană, engleză şi spaniola. Bixby primeşte şi un nou set de developer tools, care pot fi folosite pentru a crea o experienţă Bixby personalizată.

Softurile asociate lui Bixby vor fi distribuite printr-un aşa numit Bixby Marketplace, un canal de experienţe bazate pe asistent. Samsung a creat şi un Developer Studio pentru Bixby şi o platformă de colaborare între dezvoltatori. Funcţiile sale vor fi module/capsule, administrate de AI. În loc să avem interacţiuni precum "fă o rezervare de 2 persoane la restaurant", AI-ul le va realiza automat pe acestea.

Aşteptam acum şi un Bixby care e mai rapid, mai uman şi mai deştept după această evoluţie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×