Samsung anunță veniturile pe trimestrul 2: profit net de 6.96 miliarde de dolari, creștere mai lentă pe zona smartphone

Autor:  | Publicat în:  Financiare 909 ori
<b>Samsung anunță veniturile pe trimestrul 2: profit net de 6.96 miliarde de dolari, creștere mai lentă pe zona smartphone</b>După Apple și rezultatele sale pozitive legate de vânzările lui iPhone, acum e rândul celor de la Samsung să ne prezinte profitul. Se pare că pe trimestrul 2 al acestui an, sud-coreenii au înregistrat un profit net de 6.96 miliarde de dolari....

După Apple și rezultatele sale pozitive legate de vânzările lui iPhone, acum e rândul celor de la Samsung să ne prezinte profitul. Se pare că pe trimestrul 2 al acestui an, sud-coreenii au înregistrat un profit net de 6.96 miliarde de dolari.

Samsung a avertizat investitorii cu privire la încetinirea creșterii segmentului sau de device-uri mobile. Vânzările lui Galaxy S4 și Galaxy Note 8.0 au dus la o creștere cu 9% a veniturilor din segmentul Mobile. Planuri de viitor? Ei bine Samsung a declarat oficial că viitorul său implica smartphone-uri diferite de concurență, bazate pe ecrane flexibile.

în plus, compania intenționează să scadă costurile panourilor OLED și a înregistrat profituri însemnate și pe piața televizoarelor. Aflați că față de trimestrul precedent livrările de smartphone-uri și veniturile aduse de acestea au crescut. La ultima verificare, Samsung Galaxy S4 atinsese deja 20 de milioane de unități vândute și mă aștept ca în curând să vedem și pragul de 30 de milioane atins.

Practic rezultatele Samsung sunt excepționale, iar avertizarea cu privire la creșterea mai lentă este mai mult de formă, dacă mă întrebați pe mine, mai ales că vine și Galaxy Note III.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×