Samsung Galaxy Note 5 ar putea sosi cu un ecran UHD şi cu o versiune dual edge cu 762 ppi densitate

1.269 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 ar putea sosi cu un ecran UHD şi cu o versiune dual edge cu 762 ppi densitate</b>Deşi &icirc;ncă nu putem spune că rezoluţia Quad HD a devenit un standard pe phableturi sau telefoane, se discută deja despre UHD şi &icirc;n acest caz, rezoluţia e asociata lui Galaxy Note 5. Foarte probabil acest model va fi lansat la IFA 2015...

Deşi încă nu putem spune că rezoluţia Quad HD a devenit un standard pe phableturi sau telefoane, se discută deja despre UHD şi în acest caz, rezoluţia e asociata lui Galaxy Note 5. Foarte probabil acest model va fi lansat la IFA 2015 în Berlin şi acum aflăm şi primele detalii despre phablet.

Samsung a confirmat în cadrul evenimentului Analyst Days faptul că pregăteşte un panou Super AMOLED cu rezoluţie de 3840 x 2160 pixeli pentru terminale mobile lansate în acest an. Informaţia apărea în slide-urile unei prezentări şi nu e prima oară când asociem Samsung cu un handset cu ecran 4K, zvonuri apărând încă de anul trecut. Rezoluţiile ridicate erau menţionate în slide-uri împreună cu termenul diamond pixel, dar şi cu o densitate a pixelilor de peste 700 ppi.

Se pare că şi că producţia va începe în august şi că va exista şi un Galaxy Note 5 Edge, cu margine duala ca Galaxy S6 Edge. Acesta va avea o diagonală totală de 5.78 inch, în vreme ce modelul standard Note 5 va ajunge la 5.89 inch. Densităţile lor de pixeli vor fi de 762 ppi, respectiv 748 ppi, ceea ce e incredibil pentru un telefon mobil. Să sperăm că nu vom vedea şi sacrificii de luminozitate, unghiuri de vizualizare şi baterie, aşa cum s-a întâmplat cu LG G3, care inaugura ecranul Quad HD printre brandurile mari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×