Samsung Galaxy Note 5 ar putea sosi cu un ecran UHD şi cu o versiune dual edge cu 762 ppi densitate

1.285 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 ar putea sosi cu un ecran UHD şi cu o versiune dual edge cu 762 ppi densitate</b>Deşi &icirc;ncă nu putem spune că rezoluţia Quad HD a devenit un standard pe phableturi sau telefoane, se discută deja despre UHD şi &icirc;n acest caz, rezoluţia e asociata lui Galaxy Note 5. Foarte probabil acest model va fi lansat la IFA 2015...

Deşi încă nu putem spune că rezoluţia Quad HD a devenit un standard pe phableturi sau telefoane, se discută deja despre UHD şi în acest caz, rezoluţia e asociata lui Galaxy Note 5. Foarte probabil acest model va fi lansat la IFA 2015 în Berlin şi acum aflăm şi primele detalii despre phablet.

Samsung a confirmat în cadrul evenimentului Analyst Days faptul că pregăteşte un panou Super AMOLED cu rezoluţie de 3840 x 2160 pixeli pentru terminale mobile lansate în acest an. Informaţia apărea în slide-urile unei prezentări şi nu e prima oară când asociem Samsung cu un handset cu ecran 4K, zvonuri apărând încă de anul trecut. Rezoluţiile ridicate erau menţionate în slide-uri împreună cu termenul diamond pixel, dar şi cu o densitate a pixelilor de peste 700 ppi.

Se pare că şi că producţia va începe în august şi că va exista şi un Galaxy Note 5 Edge, cu margine duala ca Galaxy S6 Edge. Acesta va avea o diagonală totală de 5.78 inch, în vreme ce modelul standard Note 5 va ajunge la 5.89 inch. Densităţile lor de pixeli vor fi de 762 ppi, respectiv 748 ppi, ceea ce e incredibil pentru un telefon mobil. Să sperăm că nu vom vedea şi sacrificii de luminozitate, unghiuri de vizualizare şi baterie, aşa cum s-a întâmplat cu LG G3, care inaugura ecranul Quad HD printre brandurile mari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×