Samsung ar putea ataca piața cu propriul sistem de operare, afirmă CEO-ul Verizon

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.616 ori
<b>Samsung ar putea ataca piața cu propriul sistem de operare, afirmă CEO-ul Verizon</b>Acum că am aflat că Samsung ar fi vândut deja 20 de milioane de terminale Galaxy S III, se pare că producătorul sud-coreean e văzut foarte bine și pe piața platformelor mobile. CEO-ul Verizon a făcut o declarație interesantă recent, afirmând...

Acum că am aflat că Samsung ar fi vândut deja 20 de milioane de terminale Galaxy S III, se pare că producătorul sud-coreean e văzut foarte bine și pe piața platformelor mobile. CEO-ul Verizon a făcut o declarație interesantă recent, afirmând că un sistem de operare mobil propriu Samsung ar avea mare succes.

Dacă vreți background, aflați că Verizon e cel mai mare operator din SUA, iar șeful său știe ce spune. Lowel McAdam, CEO-ul cauza a constatat probabil vânzări masive de modele Samsung realizate de operatorul pe care îl conduce. Văzând ce a ieșit din Bada OS și cum evoluează Tizen, observ și eu că Samsung are potențial aici. La un moment dat Bada OS era peste Windows Phone la capitolul cotă de piață și asta cu mai puține terminale decât platforma Microsoft. Trebuie să recunosc că se simte nevoia unui al treilea competitor pe piața software-ului mobil.

Android și iOS se duelează pentru locul 1, cu Android la vârf deocamdată, în vreme ce pentru locul 3 par favorite acum Windows Phone, poate și viitorul BlackBerry OS. Nu ar strica încă un rival, deoarece ar fi încurajată competiția pe viitor. Samsung are deja în spate experienta Android, Windows Phone, Bada și Tizen, deci poate prelua câte puțin de la fiecare și alcătui un OS fantastic, deși nu știu cât de bine le-ar pica asta partenerilor săi precum Google sau Microsoft.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×