Samsung ar putea folosi un ecran LCD pe Galaxy Note III, pentru experiență mai bună a lui S Pen

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.026 ori
<b>Samsung ar putea folosi un ecran LCD pe Galaxy Note III, pentru experiență mai bună a lui S Pen</b>Surse apropiate de Samsung au dezvăluit următorul pas în evoluția terminalelor companiei sud-coreene, de această dată un pas legat de Galaxy Note III. Mâine seară se vor termina și zvonurile legate de Galaxy S IV și va începe valul de zvonuri...

Surse apropiate de Samsung au dezvăluit următorul pas în evoluția terminalelor companiei sud-coreene, de această dată un pas legat de Galaxy Note III. Mâine seară se vor termina și zvonurile legate de Galaxy S IV și va începe valul de zvonuri despre Galaxy Note III, care aparent ar urma să adopte un display LCD.

La ultima verificare a zvonurilor, Galaxy Note III urma să vină cu un ecran de 6.3 inch și dacă ne luăm după "loviturile preventive" ale rivalilor Samsung, precum ZTE și Huawei se pare că 6+ inch este noul standard pentru phableturi. Revenind la sursele apropiate de Samsung, ele afirma că producătorul va opta pentru un ecran LCD pe noul Galaxy Note, deși ei încă explorează ideea unui OLED într-o nouă variantă.

Pe Galaxy Note 8.0, Samsung a optat deja pentru LCD și se pare că motivul pentru a adopta un astfel de panou este interacțiunea mai bună cu stylusul S Pen și experiență mai bună. Samsung a investit deja 130 de milioane în Sharp și ar putea folosi panourile sale IGZO LCD, atât de dorite de toți marii producători, în special pentru consumul redus de energie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×