Samsung ar putea prezenta un televizor Smart TV cu Bada OS la CES 2013; Compania pregătește și o schimbare de imagine a brandului!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.432 ori
<b>Samsung ar putea prezenta un televizor Smart TV cu Bada OS la CES 2013; Compania pregătește și o schimbare de imagine a brandului!</b>Cu puțin timp în urma aflasem zvonuri că am putea vedea în curând televizoare cu WebOS la bord, eventual unele produse de LG, iar acum Bada OS devine o opțiune viabilă de platforma Smart TV. Aparent ar urma să vedem la CES 2013 un televizor Smart...

Cu puțin timp în urma aflasem zvonuri că am putea vedea în curând televizoare cu WebOS la bord, eventual unele produse de LG, iar acum Bada OS devine o opțiune viabilă de platforma Smart TV. Aparent ar urma să vedem la CES 2013 un televizor Smart Samsung cu Bada OS la bord, deși în ultima vreme acest sistem de operare nu a mai fost văzut pe atât de multe telefoane.

în plus aflăm de la aceeași sursă a veștii despre televizor și că Samsung se pregătește de o transformare foarte importantă a brandului sau, care implică un nou logo și un nou look. Pentru acestea sud-coreenii l-au contractat pe Scott Bedbury, care a lucrat cu Nike și Starbucks și a făcut o treabă excelentă, când vine vorba de identitatea vizuală a acestor branduri. Se pare că și reclamele Samsung vor suferi o modificare, fiind acum legate de activități și stilul de viață, cam ca reclamele Nike.

Ni se promite și o serie "uimitoare" de noi modele Smart TV OLED de la Samsung, unele care ne vor impresiona la CES 2013. Cu toate aceste perspective și noul branding, mă întreb ce alte surprize are Samsung pentru noi și ce va mai prezenta la începutul lui 2013. Un mic teaser de Galaxy S IV ar fi excelent... și pe final o întrebare: voi cum ați vrea să se rebranduiasca Samsung?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×