Smartphone-urile și tabletele adună 10% din browsingul web

Autor:  | Publicat în:  Statistici telefone 678 ori
<b>Smartphone-urile și tabletele adună 10% din browsingul web</b>Smartphone-urile și tabletele sunt pe val în ce privește vânzările. Telefoanele Android sunt la mare căutare cu peste 70% market share pe telefoane inteligente, iPad de la Apple a reușit să capitalizeze peste 60% din piața redeschisă de aceeași...

Smartphone-urile și tabletele sunt pe val în ce privește vânzările. Telefoanele Android sunt la mare căutare cu peste 70% market share pe telefoane inteligente, iPad de la Apple a reușit să capitalizeze peste 60% din piața redeschisă de aceeași companie în 2010.

NetMarketShare a dat o statistică legată de traficul web și device-urile aferente, de pe care se accesează internetul. Pentru prima dată în octombrie 2012, smartphone-urile și tabletele au trecut de pragul a 10%, mai clar spus a ajuns a fi la 10.3%. Sunt sigur că procentul lor va crește substanțial. Smartphone-urile au ajuns să coste sub 100 de euro, tabletele sunt ieftinite de la un trimestru la altul și iPad mini, Galaxy Nexus 7 sau Kindle Fire HD au fost concepute ca să atingă volume impresionante.

Și alte date interesante de la NetMarketShare:

  • browsingul mobil avea 7.2% cotă în martie 2012;
  • smartphone-urile și tabletele cu iOS adună aprox. 60% din totalul internetului accesat de pe mobile, Android se cantonează la 27%.

Ce folosiți mai mult pentru browsing: PC / Notebook sau tableta / smartphone-ul din dotare?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×