Samsung brevetează Încă niște denumiri de telefoane Galaxy: Lunge, Forge, Wield, Rivet, Mission și Victory

1.234 ori
<b>Samsung brevetează Încă niște denumiri de telefoane Galaxy: Lunge, Forge, Wield, Rivet, Mission și Victory</b>Samsung nu se mulțumește până nu termină dicționarul limbii engleze, când vine vorba de branding pentru terminalele sale. Astfel aflăm azi că producătorul asiatic a brevetat următoarele nume de telefoane Galaxy: Lunge, Forge, Wield, Rivet,...

Samsung nu se mulțumește până nu termină dicționarul limbii engleze, când vine vorba de branding pentru terminalele sale. Astfel aflăm azi că producătorul asiatic a brevetat următoarele nume de telefoane Galaxy: Lunge, Forge, Wield, Rivet, Mission și Victory.

Cererea brevetelor a fost depusă pe 10 mai, iar toate aceste documente acoperă domeniul de telefonie mobilă și smartphone-uri. Ca de obicei, o brevetare nu înseamnă că vom vedea pe piață produse cu aceste nume, care ar putea sfârși ca nume de cod doar, sau că prototipuri nelansate. Victory și Lunge par două nume bune de telefoane care să facă senzație la Olimpiada de la Londra, eveniment în cadrul căruia Samsung e sponsor. Aceste denumiri s-ar putea aplica și la variantele americane de Galaxy S III sau poate chiar la Galaxy Note 2.

După cum s-a întâmplat deja cu modelul Beam, e amuzant să vezi că se repetă denumirile, dar dacă a trecut destul de mult timp de la ultimul telefon denumit astfel, de ce nu ai repeta un nume? După "the new iPad" nimic nu ne mai miră la capitolul branding. Un lucru e sigur: Samsung trebuie să aibă mare grijă cum branduiește Galaxy S III în SUA pentru a-l face destul de cool pentru americani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×