Se intră În linia dreaptă pentru tehnologia nano-SIM: Motorola și RIM propun un design!

1.154 ori
<b>Se intră În linia dreaptă pentru tehnologia nano-SIM: Motorola și RIM propun un design!</b>Se vorbește cam de un an de tehnologia nano-SIM, că urmaș pentru microSIM și Apple e de obicei cap de afiș când vine vorba de acest subiect. Ei bine, de această dată RIM și Motorola sunt în avantgarda, după ce a existat o contradicție între...

Se vorbește cam de un an de tehnologia nano-SIM, că urmaș pentru microSIM și Apple e de obicei cap de afiș când vine vorba de acest subiect. Ei bine, de această dată RIM și Motorola sunt în avantgarda, după ce a existat o contradicție între aceste companii și Apple și Nokia cu privire la designul noului slot de cartela SIM.

Motorola și RIM au ajuns la o înțelegere și au depus actele pentru un design comun. în imaginea de mai sus puteți vedea cam ce presupune acest nou format. Cu ceva timp în urma Nokia a avut plângeri că designul Apple ar putea provoca blocaje, deoarece marginile de plastic sunt aproape inexistente. Producătorul de SIM-uri G&D a revizuit designul pentru a adăuga mici margini, care vor împiedica blocajele, dar tot nu există un consens între marile companii menționate anterior.

Motorola și RIM au contactat Apple și au promis că vor încerca să combine cele două designuri în unul singur, cu suportul Samsung. Se pare că gigantul din Cupertino e deschis la această idee, dar nu e chiar convins că designul este realizabil. Chiar și noul design este majoritar format din ideile Apple, cu 20% fiind contribuția RIM, Motorola și Nokia. Va exista în continuare compatibilitatea cu sloturi SIM prin adaptoare evident, iar noul SIM va avea o margine care va permite introducerea și scoatele cartelei cam ca în cazul unui card microSD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×