Samsung va folosi AI-ul pentru a oferi recomandări vestimentare și detecta gradul de satisfacție al consumatorilor

500 ori
<b>Samsung va folosi AI-ul pentru a oferi recomandări vestimentare și detecta gradul de satisfacție al consumatorilor</b>După ce în urmă cu doar câteva momente aflam că Google are în plan că integreze mai adânc AI-ul și în segmentul de smartwatch-uri, iată că acum descoperim ce au de gând să facă sud-coreenii de la Samsung. Aceștia tocmai ce au brevetat

În vreme ce alți producători din lumea smartphone decid să integreze adânc AI-ul în zona camerei foto pentru a ne oferi capturi mai deosebite iată că cei de la Samsung au în gând o altă idee. Descoperim că la data de 9 august sud-coreenii au primit un nou brevet care descrie un dispozitiv și o metodă de recomandare a pieselor vestimentare, brevet care era depus spre aprobare la data de 29 ianuarie 2018.

Brevet Samsung

Suntem informați că în prim plan se va afla camera foto a telefonului care va identifica expresiile faciale, dar și mișcările pentru a determinat cât de satisfăcut este utilizatorul cu privire la un anumit produs. În principal sistemul se referă la piesele vestimentare și aflăm că acesta va putea nota gradul de satisfacție al utilizatorilor în funcție de 6 tipuri de expresii de la "trist" și până la "fericit".

Potrivit datelor din brevet, sistemul AI beneficiază și de funcția machine-learning astfel că va învăța pe parcursul timpului care sunt preferințele utilizatorului și se va folosi de informații precum greutate, vârstă, dar și istoricul achizițiilor pentru a oferi recomandări finale. Sunt luate în calcul și alte elemente precum profesia, îmbrăcămintea purtată în mod normal, cât și venitul utilizatorului.

Hainele vor fi grupate în funcție de categorie, stiluri, sezon și sistemul va fi capabil să ofere și informații despre cele mai bune prețuri ale articolului vestimentar dorit. Nu este clar cât de curând va debuta această soluție, dar aflăm că în Coreea de Sud cei de la Samsung deja experimentează cu oglinzi inteligente în magazinele BeanPole prin care consumatorii se pot vedea în oglindă purtând haine virtuale.

Totuși, aceste oglinzi inteligente nu dispun de machine-learning, motiv pentru care sistemul AI cel nou va fi superior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×