Telefoanele Samsung Galaxy A (2019) ar putea primi o cameră triplă în spate

1.978 ori
<b>Telefoanele Samsung Galaxy A (2019) ar putea primi o cameră triplă în spate</b>Astăzi avem parte de numeroase leak-uri asociate smartphone-urilor Samsung viitoare, unul dintre acestea fiind și Galaxy A (2019) - telefon care ar putea beneficia de o cameră triplă în spate. Informația vine sub forma unei speculații

Dacă în ultima vreme au tot scăpat informaţii despre Samsung Galaxy Note 9, ba chiar şi Galaxy S10, azi avem detalii despre viitoarea generaţie Galaxy A. Aşa numitele modele Samsung Galaxy A (2019) ar putea primi o cameră triplă în spate, se pare.

Am auzit şi că Samsung Galaxy S10 ar putea face această tranziţie , împreună cu iPhone-urile de anul viitor. Cât despre modelele Galaxy A viitoare, sursa informaţiei e chiar din Coreea de Sud şi e apropiată de partenerii Samsung. În acest moment compania sud coreeană nu are nici un telefon cu cameră triplă, asta e sigur şi dacă un Galaxy A ar avea aşa o dotare ar putea să îl prefaţeze pe Galaxy S10 în acest mod.

În general Galaxy A-urile vin primele într-un an, fie în decembrie în anul anterior, fie în primele zile din ianuarie în acel an. Nu e exclus şi ca Galaxy A-urile şi Galaxy S10 să vină toate la CES 2019, deşi ar fi cam devreme pentru debut. Ar sugera o disperare din partea Samsung şi ar confirma ce am tot auzit în ultima vreme şi anume că S9 nu s-a vândut prea bine.

Pe lângă camera triplă, noua serie Galaxy A ar urma să aducă şi scanner de amprente integrat în ecran, încă un atribut pe care îl asociem lui S10 judecând după zvonuri. Mă aştept să mai vedem telefoane cu cameră triplă la anul şi de la firme ca Vivo sau Oppo. Un lucru care rămâne bătut în cuie pentru Galaxy A (2019) este ecranul Infinity.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×