Samsung brevetează şi mai multe variante de decupaje în ecran, cu camera selfie centrată

1.763 ori
<b>Samsung brevetează şi mai multe variante de decupaje în ecran, cu camera selfie centrată</b>Samsung continuă să exploreze ideea unui telefon cu decupaj în ecran, dincolo de Infinity-O, U şi V. Compania sud coreeană tocmai a brevetat alte câteva variante de ecran, pe care le disecăm împreună în rândurile de mai jos

Samsung continuă să exploreze ideea unui telefon cu decupaj în ecran, dincolo de Infinity-O, U şi V. Compania sud coreeană tocmai a brevetat alte câteva variante de ecran, pe care le disecăm mai jos.

Brevet Samsung

Tinde spre decupaje cât mai mici şi discrete, care să nu afecteze utilizarea terminalelor. Aceste brevete au fost descoperite de LetsGoDigital şi provin de la Biroul Coreean de Proprietăţi Intelectuale. E vorba despre 6 variante de decupaj de această dată, pe care le-aş înscrie la categoria "lacrimă/picătură”. Amintesc oarecum de Essential Phone, dar într-o variantă evoluată.

Brevet Samsung

Unele duc şi cu gândul la OnePlus 6T de exemplu. Sunt variante în care rămâne şi un loc special pentru un difuzor de convorbiri şi cu diferite forme de decupaje în jurul camerei selfie. Samsung vrea să aibă spatele acoperit pentru multiple variante de design, pentru a nu risca vreun proces pe viitor. Ce e fundamental diferit de ultimele scăpări şi brevete e faptul că avem o cameră frontală centrată aici şi nu plasată în stânga sau dreapta panoului.

Acesta este doar începutul şi dacă se merge pe aceeaşi linie, prin 2020 camerele şi senzorii vor fi ascunşi complet sub panoul de display. Ce a făcut Samsung cu acest brevet a fost să propună cât de mare să fie decupajul în jurul camerei şi cât loc să lase până la muchia de sus, în jumătate de duzină de variante.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×