Samsung cumpără Nokia?! Există o ofertă, cel mai probabil ironică

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.888 ori
<b>Samsung cumpără Nokia?! Există o ofertă, cel mai probabil ironică</b>The Wall Street Journal citați de Capital.ro ne informează că Samsung are intenția de a cumpărată Nokia, aparent existând deja și o ofertă pentru compania finlandeză. Informația vine după o serie de speculații cu privire la o achiziție a...

The Wall Street Journal citați de Capital.ro ne informează că Samsung are intenția de a cumpărată Nokia, aparent existând deja și o ofertă pentru compania finlandeză. Informația vine după o serie de speculații cu privire la o achiziție a celor de la Nokia de către Microsoft, care se afla deja în relații strânse cu producătorul nordic de telefoane.

Considerăm că oferta Samsung este fie un zvon nefondat, fie o ironie din partea companiei asiatice, care dorește să își anunțe rivalul că vine tare din spate și vrea titlul de cel mai mare producător de telefoane din lume. Săptămâna trecută au existat zvonuri că Microsoft ar fi gata să ofere 19 miliarde de dolari pentru Nokia, urmând o serie de tweeturi pe aceeași temă ale bloggerului rus Eldar Murtazin, ale cărui speculații s-au adeverit destul de des până acum.

O achizitie a finlandezilor de către un jucător mare nu ar fi absurdă, având în vedere scăderea rapidă a cotei de piață și a veniturilor producătorului de terminale. Nokia a efectuat concedieri recente de până la 7000 de angajați recent și a schimbat radical direcția sa cu câteva luni în urmă, anunțând că renunță la Symbian și MeeGo în favoarea lui Windows Phone.

între timp acțiunile companiei au scăzut la cel mai jos punct în ultimii 13 ani, iar Fitch Ratings a coborât ratingul pentru datoriile firmei pe termen lung de la BBB plus la BBB minus. Microsoft și Samsung sunt până acum pe listă, dar cum ar fi dacă Apple ar cumpăra Nokia?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×