Samsung D880, telefonul Dual SIM intr-o reclama amuzanta (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.124 ori
<b>Samsung D880, telefonul Dual SIM intr-o reclama amuzanta (Video)</b>Iata ce se poate intampla cand folosesti 2 sau mai multe telefoane, in loc sa optezi pentru un handset dual SIM, cum este Samsung D880: Desi reclama este ridicola, ea prezinta intr-o forma amuzanta nevoia publicului de a folosi doua sau mai multe...

Iata ce se poate intampla cand folosesti 2 sau mai multe telefoane, in loc sa optezi pentru un handset dual SIM, cum este Samsung D880:

Desi reclama este ridicola, ea prezinta intr-o forma amuzanta nevoia publicului de a folosi doua sau mai multe terminale mobile. Acestea pot fi inlocuite de un singur telefon dual SIM, o optiune fiind si handsetul Samsung D880. Acesta a fost lansat in luna decembrie a anului 2007 si soseste cu suport pentru conectivitate 2G, un display TFT cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si diagonala de 2.3 inchi plus slot pentru carduri microSD de pana la 2 GB.

Printre specificatiile lui D880 se numara o memorie interna de 60MB, Bluetooth 2.0 cu A2DP, USB 2.0, un browser WAP 2.0/xHTML, suport pentru jocuri si o camera de 3.15 megapixeli cu autofocus si suport pentru inregistrare video. In ce priveste functia dual SIM, cea de-a doua cartela poate fi folosita doar pentru mesaje si telefonie.

Sursa: Mobile-spots.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×