Samsung D880, telefonul Dual SIM intr-o reclama amuzanta (Video)

2.178 ori
<b>Samsung D880, telefonul Dual SIM intr-o reclama amuzanta (Video)</b>Iata ce se poate intampla cand folosesti 2 sau mai multe telefoane, in loc sa optezi pentru un handset dual SIM, cum este Samsung D880: Desi reclama este ridicola, ea prezinta intr-o forma amuzanta nevoia publicului de a folosi doua sau mai multe...

Iata ce se poate intampla cand folosesti 2 sau mai multe telefoane, in loc sa optezi pentru un handset dual SIM, cum este Samsung D880:

Desi reclama este ridicola, ea prezinta intr-o forma amuzanta nevoia publicului de a folosi doua sau mai multe terminale mobile. Acestea pot fi inlocuite de un singur telefon dual SIM, o optiune fiind si handsetul Samsung D880. Acesta a fost lansat in luna decembrie a anului 2007 si soseste cu suport pentru conectivitate 2G, un display TFT cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si diagonala de 2.3 inchi plus slot pentru carduri microSD de pana la 2 GB.

Printre specificatiile lui D880 se numara o memorie interna de 60MB, Bluetooth 2.0 cu A2DP, USB 2.0, un browser WAP 2.0/xHTML, suport pentru jocuri si o camera de 3.15 megapixeli cu autofocus si suport pentru inregistrare video. In ce priveste functia dual SIM, cea de-a doua cartela poate fi folosita doar pentru mesaje si telefonie.

Sursa: Mobile-spots.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×