HTC Touch Diamond (GSM) primeste un nou ROM

1.662 ori
<b>HTC Touch Diamond (GSM) primeste un nou ROM</b>Cei de la HTC au fost ocupati in ultimele saptamani, lansand un numar destul de mare de update-uri ROM, astazi venind si randul lui HTC Touch Diamond sa primeasca un astfel de upgrade. Si asta dupa ce ieri va prezentam ieri un ghid pentru actualizarea...

Cei de la HTC au fost ocupati in ultimele saptamani, lansand un numar destul de mare de update-uri ROM, astazi venind si randul lui HTC Touch Diamond sa primeasca un astfel de upgrade. Si asta dupa ce ieri va prezentam ieri un ghid pentru actualizarea ROM-ului lui Diamond.

Noul ROM poate fi descarcat de aici, si soseste cu fixuri ale urmatoarelor buguri: ecranul negru care apare uneori atunci cand accesati optiunea Camera, in vreme ce sistemul lucreaza cu alte programe, disparitia unei portiuni din imagine in timpul playbackului video sau oprirea brusca a muzicii in timpul playbackului audio timp de 10 minute.

O alta problema rezolvata este cea a MMS-urilor, care nu puteau fi primite in modul standby, dar si cea a sunetului, care trece automat pe silentios atunci cand lansati tabul Music din TouchFLO 3D. Update-ul pare unul minor, in comparatie cu cel scapat de Sprint pentru Diamond, dar ramane de vazut ce ne va rezerva urmatorul ROM.

Sursa: Wmpoweruser.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×