Samsung da lovitura cu reclama sa europeana!

1.229 ori
<b>Samsung da lovitura cu reclama sa europeana!</b>Se pare ca viitorul advertisingului nu este unul stralucitor si scump, ci unul al emotiilor, de vreme ce Samsung a dat lovitura cu clipul promotional pe care il puteti admira dand click pe imaginea urmatoare: &nbsp; Putem vedea oameni normali, europeni,...

Se pare ca viitorul advertisingului nu este unul stralucitor si scump, ci unul al emotiilor, de vreme ce Samsung a dat lovitura cu clipul promotional pe care il puteti admira dand click pe imaginea urmatoare:

Putem vedea oameni normali, europeni, dansand pe strada in mod spontan ca metoda de promovare a noilor telefoane cu functii muzicale de la Samsung. Clipul poarta numele de "Europe United" si face trecerea prin 10 mari orase europene: Londra, Paris, Berlin, Roma, Praga, Ibiza, Barcelona, Moscova, Edinburg si Galway. Dupa editare si alegerea sectiunilor care fac parte din clipul final, "dansatorii" inclusi au primit cate un telefon Samsung gratuit.

Compania SX Media a realizat acest spot, care este disponibil acum pe YouTube, devenind din ce in ce mai popular printre internauti. Iata ca pentru a realiza o reclama de calitate nu este nevoie de fonduri impresionante, de artificii, de "musculite care traiesc doar o zi" sau de femei imbracate sumar. Esentiala este emotia emanata de clip si implicarea celor participanti, care isi doresc cele "15 minute de faima" si atat.

Clip Video:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×