Vodafone România Își anunță așteptările pe 2014: un an al creșterii consumului de date și adopției de smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.163 ori
<b>Vodafone România Își anunță așteptările pe 2014: un an al creșterii consumului de date și adopției de smartphone-uri</b>Vodafone România își anunța așteptările și predicțiile pentru 2014, un an care va sta sub semnul evoluției. 2013 a adus comunicare nelimitată și servicii 4G, iar 2014 va fi anul creșterii consumului de date și adopției de smartphone-uri, se...

Vodafone România își anunța așteptările și predicțiile pentru 2014, un an care va sta sub semnul evoluției. 2013 a adus comunicare nelimitată și servicii 4G, iar 2014 va fi anul creșterii consumului de date și adopției de smartphone-uri, se pare.

în 2013 trebuie remarcat și acel acord pentru partajarea infrastructurii de rețea încheiat de Vodafone și Orange România, o noutate pe piața de la noi. Serviciile 4G au debutat în acest an în portofoliul Vodafone, iar la anul ele se vor extinde, atât ca acoperire, cât și ca număr de terminale care le suporta. Vodafone promite și investiții semnificative în 2014 și 2015 pentru extinderea rețelei în toate marile orașe ale țării, dar și creșterea infrastructurii de fibră optică pentru clienții business.

Rețeaua de magazine Vodafone va fi la rândul său modernizata, iar Vodafone România va avea parte de un buget suplimentar de 45 de milioane de lire sterline pe urmatorull 2 ani. Aceasta este urmare a vânzări Verizon de Vodafone Group și așteptăm și evoluții pe partea de Operațiuni, prin intermediul rețelei Danubius.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×