Samsung face teasing pentru un nou Galaxy, anunțat luna viitoare! Să fie Galaxy Note 2?

1.148 ori
<b>Samsung face teasing pentru un nou Galaxy, anunțat luna viitoare! Să fie Galaxy Note 2?</b>Ați zice că după Samsung Galaxy S III s-au potolit apele la Samsung pentru această vară, nu-i așa? Ei bine, iată că acum sud-coreenii fac teasing la un nou model Galaxy, care aparent va debuta luna viitoare. Tot circula de mai bine de o lună...

Ați zice că după Samsung Galaxy S III s-au potolit apele la Samsung pentru această vară, nu-i așa? Ei bine, iată că acum sud-coreenii fac teasing la un nou model Galaxy, care aparent va debuta luna viitoare. Tot circula de mai bine de o lună zvonuri despre Galaxy Note 2, acesta fiind cel mai probabil noul terminal.

Așteptările sunt mari pentru acest model, mai ales că benchmark-uri ale sale, concepte și specificații au ajuns deja pe web. în general se vorbește despre un terminal cu ecran de 5.5 inch, posibil cu rezoluție 1080p, CPU quad core Exynos și un design care aduce cu Galaxy S III. Data la care va fi prezentat acest model este 15 august, deci ați face bine să fiți conectați la "matrice" in acea zi de miercuri. Debutul se potrivește la fix cu zvonul care afirmă că îl vom vedea pe Note 2 pe scena de la IFA 2012, la Berlin, doar că acum are loc imediat înainte de inaugurarea IFA.

Evident, am putea să ne înșelăm și să nu fie vorba despre Galaxy Note 2, ci de un nou telefon Nexus, de exemplu, dacă tot am avut doar o tabletă Nexus odată cu sosirea noului Android. Sau poate că e vorba de debutul unei tablete Galaxy Tab, eventual una quad core cu rezoluție Full HD. în fine, în pole position-ul zvonurilor rămâne Galaxy Note II și sunt tare curios să văd ce s-a schimbat la capitolul S Pen stylus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×