Eten prezinta 2 noi terminale mobile: M810 si V900

1.538 ori
<b>Eten prezinta 2 noi terminale mobile: M810 si V900</b>Este a doua oara cand Eten pregateste presa de specialitate de fostul 3GSM cu vesti despre noile sale produse. De data aceasta suntem bombardati cu informatii noi despre terminalele din familia Glofiish, V900 si M810. Eten Glofiish V900 include un TV...

Este a doua oara cand Eten pregateste presa de specialitate de fostul 3GSM cu vesti despre noile sale produse. De data aceasta suntem bombardati cu informatii noi despre terminalele din familia Glofiish, V900 si M810.

Eten Glofiish V900 include un TV Tuner, in vreme ce Glofiish M810 este un terminal plin de feature-uri, un veritabil Pocket PC. V900 este primul telefon Pocket PC de la Eten, care ofera suport pentru serviciile de televiziune mobila in standardele DVB-H, DVB-T, TDMB si DAB, ideale pentru a privi competitiile sportive ale acestui an. Terminalul este dotat cu un display la rezolutie VGA, plus suport pentru conectivitate HSDPA, Wi-Fi si GPS. Handsetul soseste cu noua interfata Eten (touch) si il vom vedea lansat in cea de-a doua jumatate a acesui an, dar si prezentat saptamana viitoare la Barcelona.

Celalalt star lansat de Eten este Glofiish M810, succesorul lui Eten M800, care soseste dotat cu tot ce si-ar putea dori un pasionat de gadgeturi. De la tastatura QWERTY la HSDPA, Wi-Fi si GPS, pana la camera de 2 megapixeli cu autofocus si posibila rezolutie VGA a display-ului, acest Eten promite sa ofere feature-uri de calitate la un pret rezonabil. Sa speram ca Mobile World Congress ne va aduce si informatii despre data de lansare si pretul acestui handset.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×