Samsung Galaxy 070, un nou telefon VoIP bazat pe Android

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.605 ori
<b>Samsung Galaxy 070, un nou telefon VoIP bazat pe Android</b>Iată că există loc de colaborare între Samsung și LG, sau mai bine zis operatorul LG U+, care va lansa în curând terminalul Galaxy 070 produs de Samsung. Acesta este un Internet Phone, adică practic un player media portabil capabil de convorbiri...

Iată că există loc de colaborare între Samsung și LG, sau mai bine zis operatorul LG U+, care va lansa în curând terminalul Galaxy 070 produs de Samsung. Acesta este un Internet Phone, adică practic un player media portabil capabil de convorbiri via VoIP.

Cunoscut drept Samsung Galaxy 070, acest produs va fi disponibil în Coreea din data de 1 iulie și este considerat primul Smart Home Phone din această țară cu Android la bord. LG U+ promite tarife rezonabile pentru acest model, aceleași cu cele de pe alte modele de tip Internet Phone. Galaxy 070 suporta acces la Android Market, include și un web browser și poate fi folosit ca un media player portabil.

Dotările sale includ un display Super Clear LCD de 4 inchi, Bluetooth 3.0, o cameră de 3 megapixeli și 8GB memorie internă, plus slot pentru carduri microSD. Fiind un produs asiatic, acest PMP suporta și servicii de televiziune T-DMB.

Samsung Galaxy 070, un nou telefon VoIP bazat pe Android

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×