Samsung Galaxy A90 5G este certificat de Wi-Fi Alliance, semn că lansarea se apropie cu pași repezi

962 ori
<b>Samsung Galaxy A90 5G este certificat de Wi-Fi Alliance, semn că lansarea se apropie cu pași repezi</b>Sud-coreenii de la Samsung nu au terminat cu lansările de terminale Galaxy A din acest an, un viitor model așteptat fiind și Galaxy A90 5G. Smartphone-ul de față a mai avut parte de unele scăpări în trecut, dar abia astăzi sosește

Sud-coreenii de la Samsung nu au terminat cu lansările de terminale Galaxy A din acest an, un viitor model așteptat fiind și Galaxy A90 5G. Smartphone-ul de față a mai avut parte de unele scăpări în trecut, dar abia astăzi sosește ceva mai credibil și anume certificarea sa Wi-Fi Alliance - document în care apare menționat cu numele de serie SM-A908B și desigur cu suport Wi-Fi la pachet.

Galaxy A90 5G

Din listare mai aflăm și că telefonul rulează sistemul de operare Android 9.0 Pie din fabrică, cu interfața One UI aplicată peste. Nu știm cum se va prezenta din punct de vedere al design-ului, asta deși la un moment dat se vehicula faptul că ar opta pentru o cameră foto rotativă precum cea de pe A80. Ar putea fi aleasă altă abordare aici și până când ne lămurim cu privire la look-ul său, avem câteva dotări dezvăluite.

Astfel ne așteptăm ca Samsung Galaxy A90 5G să dispună de procesor Snapdragon 855, ecran de 6.7 inch, cameră triplă de 48 + 8 + 5 mpx, baterie de 4500 mAh cu încărcare la 45W și scanner de amprente integrat în display. Ar exista și o variantă 4G SM-A905 cu dotări similare, dar cu un setup foto diferit (48 + 12 + 5 mpx). 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×