Samsung Galaxy A50 este testat de DxoMark, obține 83 de puncte; Egal cu LG G7, peste Xperia XZ3

1.552 ori
<b>Samsung Galaxy A50 este testat de DxoMark, obține 83 de puncte; Egal cu LG G7, peste Xperia XZ3</b>Samsung Galaxy A50 a debutat cu câteva luni în urmă și la cât de popular este și cât de mult s-a ieftinit, are șanse mari la titlul de "telefonul midrange al anului 2019". A venit și momentul publicării testului DxoMark

Samsung Galaxy A50 a debutat cu câteva luni în urmă și la cât de popular este și cât de mult s-a ieftinit, are șanse mari la titlul de "telefonul midrange al anului 2019". A venit și momentul publicării testului DxoMark, care detaliază performanța camerei acestui telefon. Hai să vedem ce note obține!

Samsung Galaxy A50 DxOMark

În primul rând telefonul obține 83 puncte de la DxoMark, deci nu are vreo pretenție de a se compara cu flagshipurile, ce ajung și la 112 puncte. Cu acest scor îl egalează pe LG G7 ThinQ, dar e și peste Sony Xperia XZ3 și Samsung Galaxy A8 (2018). E totuși sub mai bătrânul iPhone 7, ASUS ZenFone 5 sau iPhone XR.

Samsung Galaxy A50 DxOMark

DxOMark a descoperit în testele sale că telefonul se descurcă binișor atunci când aveți parte de vreme însorită. În condiții ceva mai vitrege nu scoate poze la fel de bune. Primește bile albe pentruexpunere și culori, dar și pentru acuratețea balansului de alb. E apreciat și nivelul de blurare la Bokeh și capturile realizate cu cameră ultra wide. Zoom-ul e totuși slab și pierderea de detalii se vede încă de la zoom 2X.

De altfel la zoom a luat doar 13 puncte. Mai e de lucru la detalii și la captură în condiții înnorate. Și blițul a fost lăudat, iar la captură video sunt apreciate culorile și stabilizarea, dar criticate nivelul de detalii și captură low light. Puteți citi întreagă analiză aici și să vedeți și mostre. Ca idee la testele noastre l-am considerat peste Huawei P30 Lite si Motorola One Vision. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×