Samsung Galaxy A60 primește certificarea TENAA; Este confirmat ecranul Infinity-O de 6.3 inch

657 ori
<b>Samsung Galaxy A60 primește certificarea TENAA; Este confirmat ecranul Infinity-O de 6.3 inch</b>În ultimele ore pe lângă certificarea oferită lui Samsung Galaxy A70 despre care v-am povestit într-un articol dedicat, cei de la TENAA au aprobat și modelul Galaxy A60. Și acesta este un phablet cu diagonală generoasă

În ultimele ore pe lângă certificarea oferită lui Samsung Galaxy A70 despre care v-am povestit într-un articol dedicat, cei de la TENAA au aprobat și modelul Galaxy A60. Și acesta este un phablet cu diagonală generoasă, unul care se remarcă prin ecranul său de 6.3 inch ce are și un decupaj dedicat pentru camera selfie în partea din stânga sus fix precum Galaxy A8s dacă vreți o comparație.

Samsung Galaxy A60

Din păcate în cazul de față nu avem și o listă de specificații completă asociată, astfel că ne mulțumim doar cu o serie de fotografii reale ce dezvăluie design-ul adoptat. Dacă în zona frontală tronează ecranul Infinity-O, în spate regăsim o cameră foto triplă însoțită de bliț LED și undeva plasat central remarcăm și scanner-ul de amprente fizic ce adoptă o formă ovală.

Listarea TENAA ne indică faptul că acest device vine echipat cu o baterie de 3410 mAh la bord și că dimensiunile sale sunt următoarele: 155.2 x 73.9 x 7.9 mm în grosime. Telefonul va avea un spate din sticlă și este cazul să ne așteptăm la nuanțe gradient precum cele văzute pe Galaxy A50.

Debutul lui A60 ar putea avea loc pe 10 aprilie atunci când Samsung are programat un eveniment de presă. Tot acolo sunt așteptate și Galaxy A70, respectiv Galaxy A90 care va avea o cameră selfie periscop. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×