Samsung Galaxy Alpha primește o nouă dată de lansare; apar și primele punctaje din benchmark-uri

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.021 ori
<b>Samsung Galaxy Alpha primește o nouă dată de lansare; apar și primele punctaje din benchmark-uri</b>Deși ieri ni se aducea la cunoștiință faptul că primul Samsung metalic, și anume Galaxy Alpha, ar putea fi lansat oficial pe data de 4 august, iată că astăzi aflăm că această lansare se amână pentru câteva zile, mai precis pentru 13 august....

Deși ieri ni se aducea la cunoștiință faptul că primul Samsung metalic, și anume Galaxy Alpha, ar putea fi lansat oficial pe data de 4 august, iată că astăzi aflăm că această lansare se amână pentru câteva zile, mai precis pentru 13 august. De asemenea, odată cu aflarea acestei noi informații, apar și primele rezultate din cadrul unui test benchmark.

Samsung Galaxy Alpha va dispune de un display de 4.8 inch cu rezoluție 1.280 x 720 pixeli, un procesor octa-core Exynos 5433, un GPU Mali-T628, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, un slot nanoSIM, o cameră foto principală de 12 megapixeli și o cameră foto secundară de 2.1 megapixeli.

Samsung Galaxy Alpha primește o nouă dată de lansare; apar și primele punctaje din benchmark-uri

După cum putem observa în imaginea de mai sus, Galaxy Alpha obține un scor de 38.658 puncte, cifră mai mare și decât cea obținută de Galaxy Note 3. Rămâne de văzut cu ce alte lucruri ne va mai impresiona acest nou device metalic și desigur la ce preț va ajunge pe piață.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×