Smartphone-urile folosite prea puțin pentru apelare, internetul și socializarea domină ca utilizare!

1.062 ori
<b>Smartphone-urile folosite prea puțin pentru apelare, internetul și socializarea domină ca utilizare!</b>Un obișnuit studiu al "cercetătorilor din Marea Britanie" ne prezintă ceea ce bănuiam deja și anume faptul că telefoanele mobile moderne sunt folosite foarte puțin pentru scopul lor principal: apelarea. E vorba aici despre smartphone-urile, pe care...

Un obișnuit studiu al "cercetătorilor din Marea Britanie" ne prezintă ceea ce bănuiam deja și anume faptul că telefoanele mobile moderne sunt folosite foarte puțin pentru scopul lor principal: apelarea. E vorba aici despre smartphone-urile, pe care utilizatorii petrec mai mult timp stând pe web decât apelând sau scriind mesaje.

Studiul a fost realizat de către operatorul britanic O2, care a ajuns la aceste concluzii. în medie, utilizatorul de smartphone petrece peste 2 ore în fiecare zi pe terminalul său. în această perioadă el petrece 25 de minute stând pe web, 17 minute pe rețelele de socializare, 13 minute jucând jocuri și 16 minute ascultând muzică. Abia apoi vine funcția de telefonie, căreia i se dedica doar 12 minute, urmată de email, cu 11 minute și SMS-uri cu 10 minute.

E interesant că deși studiul a arătat că posesorii de smartphone petrec doar 3 minute pe zi făcând poze, fotografierea e cel mai populară funcție de pe smartphone 74% dintre utilizatori afirmând că au făcut poze cu terminalele lor. E deja clar faptul că telefoanele mobile au îngropat ceasurile de mână, camerele point and shoot, cărțile și poate chiar și laptopurile, având în vedere faptul că putem avea acum în buzunar un terminal quad core. Voi cât de des folosiți telefonul pentru apelare versus alte funcții moderne?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×