Samsung Galaxy F apare pe auriu Într-o randare nouă postata de @evleaks

1.142 ori
<b>Samsung Galaxy F apare pe auriu Într-o randare nouă postata de @evleaks</b>După ce cu câteva zile în urmă vedeam&nbsp;fotografii hands on noi cu Galaxy F și îi admiram marginile subțiri ale ecranului, azi e momentul să vedem o randare a acestui device. Postata pe web de către @evleaks, imaginea ne prezintă noul...

După ce cu câteva zile în urmă vedeam fotografii hands on noi cu Galaxy F și îi admiram marginile subțiri ale ecranului, azi e momentul să vedem o randare a acestui device. Postata pe web de către @evleaks, imaginea ne prezintă noul smartphone în versiunea sa aurie.

Observați că acesta nu este un auriu spălăcit precum cel de pe LG G3 sau iPhone 5s, ci un auriu foarte "viu" și strălucitor, deci o nuanță diferită. Se zvonește că acest model, cunoscut o lungă perioadă și drept Samsung Galaxy S5 Prime va debuta odată cu Galaxy Note 4 în această toamnă. Până atunci vedem că handsetul vine cu senzor pentru puls în zona din spate și mă aștept ca el să păstreze și senzorul de amprente din zona frontală.

Terminalul ar trebui să aibă o carcasă din metal, dacă ne luăm după zvonuri, iar Samsung Galaxy F va veni cu un display de 5.3 inch, un AMOLED cu rezoluție QHD. Alte dotări includ 3 GB RAM, procesor Snapdragon 805 și o cameră de 16 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii. Informațiile vin tot de la @evleaks, deci tind să le dau crezare. întrebarea e: veți cumpăra modelul Galaxy F sau Note 4?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×