Samsung Galaxy Fold ar rezista la până 200000 plieri ale ecranului; Vedem un test de durabilitate

774 ori
<b>Samsung Galaxy Fold ar rezista la până 200000 plieri ale ecranului; Vedem un test de durabilitate</b>După articolul de mai devreme prin intermediul căruia aflam informații extra despre Samsung Galaxy Fold și asta prin intermediul unui utilizator ce a avut ocazia să îl folosească pe o perioadă mai mare de timp, iată că pe web

După articolul de mai devreme prin intermediul căruia aflam informații extra despre Samsung Galaxy Fold și asta prin intermediul unui utilizator ce a avut ocazia să îl folosească pe o perioadă mai mare de timp, iată că pe web mai apare un leak asociat acestui smartphone pliabil.

Samsung Galaxy Fold

Este vorba despre un clip video oficial dezvăluit de către Samsung pe YouTube, material în care vedem cum se testează mecanismul de pliere. Observăm aici numeroase mașinării care au rolul de a închide/deschide device-ul pliabil și astfel testa durabilitatea balamalei și totodată a ecranului pliabil. 

Aflăm din partea celor de la Samsung că un ansamblul display și balama rezistă la până 200.000 plieri, număr la care s-a ajuns după 7 zile de asemenea teste precum cel văzut în clipul de mai sus. Numărul de față s-ar transpune la aproximativ 5 ani de folosire intensă, asta luând în calcul plierea telefonului de aproximativ 100 ori zilnic. 

Ce mai remarcăm în acest clip este că acea cută de pe mijlocul ecranului pliabil se vede destul de urât din anumite unghiuri și din păcate nu dispare total atunci când telefonul este desfăcut. Aceasta pare a fi problema nr.1 a primelor telefoane pliabile de pe piață, printre care și Huawei Mate X, ecranul fiind protejat de plastic.

Vă amintim că Galaxy Fold debutează comercial din luna mai, device-ul fiind disponibil la vânzare și pe plan local. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×