Samsung Galaxy J a fost anunțat oficial În Japonia

1.804 ori
<b>Samsung Galaxy J a fost anunțat oficial În Japonia</b>După ce acum câteva zile au apărut câteva poze care prezentau un nou smartphone Samsung, se pare că acesta a fost confirmat oficial. Este vorba despre Samsung Galaxy J, model care&nbsp;va fi o versiune mai puternică a lui Galaxy S4 și se pare că...

După ce acum câteva zile au apărut câteva poze careprezentau un nou smartphone Samsung, se pare că acesta a fost confirmat oficial. Este vorba despreSamsung Galaxy J, model care va fi o versiune mai puternică a luiGalaxy S4și se pare că momentan o să fie disponibil doar pe piața din Japonia.

Samsung Galaxy J va fi pus la vânzare până la sfârșitul lunii octombrie. Acesta dispune de un display full-HD Super Amoled ce măsoară 5 inch, rulează Android 4.3 și este echipat cu un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.3 gHz. Telefonul mai vine cu tehnologie LTE, o cameră frontală de 2 megapixeli și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

Partea cea mai interesantă la acest smartphone sunt culorile. Samsung Galaxy J va fi disponibil pe roz, alb și albastru iar butonul home al device-ului va fi de aceeași culoare ca și carcasa. De asemenea avem la dispoziție o baterie de 2600 mAh, NFC și card microSD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×