Samsung Galaxy J a fost anunțat oficial În Japonia

1.791 ori
<b>Samsung Galaxy J a fost anunțat oficial În Japonia</b>După ce acum câteva zile au apărut câteva poze care prezentau un nou smartphone Samsung, se pare că acesta a fost confirmat oficial. Este vorba despre Samsung Galaxy J, model care&nbsp;va fi o versiune mai puternică a lui Galaxy S4 și se pare că...

După ce acum câteva zile au apărut câteva poze careprezentau un nou smartphone Samsung, se pare că acesta a fost confirmat oficial. Este vorba despreSamsung Galaxy J, model care va fi o versiune mai puternică a luiGalaxy S4și se pare că momentan o să fie disponibil doar pe piața din Japonia.

Samsung Galaxy J va fi pus la vânzare până la sfârșitul lunii octombrie. Acesta dispune de un display full-HD Super Amoled ce măsoară 5 inch, rulează Android 4.3 și este echipat cu un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2.3 gHz. Telefonul mai vine cu tehnologie LTE, o cameră frontală de 2 megapixeli și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

Partea cea mai interesantă la acest smartphone sunt culorile. Samsung Galaxy J va fi disponibil pe roz, alb și albastru iar butonul home al device-ului va fi de aceeași culoare ca și carcasa. De asemenea avem la dispoziție o baterie de 2600 mAh, NFC și card microSD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×