T-Mobile anunță roaming global nelimitat pentru transfer de date fără taxe extra

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 1.027 ori
<b>T-Mobile anunță roaming global nelimitat pentru transfer de date fără taxe extra</b>T-Mobile a prezentat în această săptămână o nouă parte a campaniei sale numite Uncarrier. Operatorul intenționează să ofere servicii date și SMS nelimitate la nivel internațional, fără a le taxa extra. &nbsp; &nbsp; Oferta începe de pe...

T-Mobile a prezentat în această săptămână o nouă parte a campaniei sale numite Uncarrier. Operatorul intenționează să ofere servicii date și SMS nelimitate la nivel internațional, fără a le taxa extra.

Oferta începe de pe octombrie 31 și ne interesează în ideea că există unele mișcări pe piață ce duc cu gândul la o intrare T-Mobile în România. Noile servicii internaționale vor funcționa în peste 100 de țări din lume, iar apelurile voce vor costa doar 20 de cenți pe minut în acele țări. La ora actuală, chiar și în ciuda reglementărilor europene, tarifele internaționale de roaming rămân mari în unele țări.

T-Mobile vrea să schimbe această regulă a jocului, care îi afectează în special pe clienții ce călătoresc între continente. Operatorul va oferi pachete cu opțiuni pentru o zi, o săptămână sau două săptămâni, pentru cei care călătoresc în afară pentru o perioadă limitată. între timp T-Mobile și-a extins acoperirea LTE în SUA, oferind serviciile de a patra generație pentru 200 de milioane de oameni în 233 de zone metropolitane din SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×