Samsung Galaxy J7 (2017) primeşte o randare din partea unui producător de huse, ce îi prezintă designul

1.576 ori
<b>Samsung Galaxy J7 (2017) primeşte o randare din partea unui producător de huse, ce îi prezintă designul</b>Sud-coreenii de la Samsung continuă să lucreze la noi smartphone din zona mid-range, un nou asemenea model fiind chiar Galaxy J7 (2017). Prin intermediul unui producător de huse vedem astăzi cum arată telefonul din punct de vedere al design-ului și aflăm

După ce producătorii de huse au avut 15 minute de faimă realizând randări ce îl includeau pe Galaxy S8 şi produsele lor aplicate, acum şi alte modele nelansate încă primesc acelaşi tratament. E vorba de exemplu de Samsung Galaxy J7 (2017), care tocmai a apărut într-o randare de husă.

Samsung Galaxy J7 (2017)

Designul său aduce foarte mult cu cel al telefonului Galaxy J3 Emerge, disponibil la precomandă pe site-ul Samsung de 2 zile. Între timp Samsung Galaxy J7 (2017) a avut parte de o scăpare într-un benchmark recent, faimosul GeekBench dezvăluind faptul că terminalul va sosi un ecran Full HD de 5.5 inch, un procesor octa core Qualcomm de 2.2 GHz şi 2 GB RAM.

Samsung Galaxy J7 (2017)

Aceste dotări entry level spre midrange mai includ şi o cameră de 13 MP în spate, una frontală de 5 MP şi o baterie de 3000 mAh, înlăturabila. Handsetul va sosi cu Android 7.0 Nougat la bord, iar el a fost deja importat în India pentru teste si certificat WiFi, deci auspiciile sunt bune pentru o lansare în curând. Designul pare să fie unul clasic Samsung.

Samsung Galaxy J7 (2017)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×