Nokia N8 rulează Windows Phone 7: glumă de 1 aprilie sau o portare reușită? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.824 ori
<b>Nokia N8 rulează Windows Phone 7: glumă de 1 aprilie sau o portare reușită? (Video)</b>Cu atât de multe glume de 1 aprilie ieri, e greu ca astăzi să mai găsești o știre de încredere pe acest web plin de glumeți. Ei bine și portarea de mai jos, a lui Windows Phone 7 pe Nokia N8 ar putea fi o glumă, mai ales că avem indicii în...

Cu atât de multe glume de 1 aprilie ieri, e greu ca astăzi să mai găsești o știre de încredere pe acest web plin de glumeți. Ei bine și portarea de mai jos, a lui Windows Phone 7 pe Nokia N8 ar putea fi o glumă, mai ales că avem indicii în această privință. Dacă nu este o glumă, atunci vestea ar trebui să-i bucure pe posesorii de N8, mai ales dacă au avut probleme cu Symbian^3.

Suntem siguri că dacă un hacker ar fi reușit să facă WP7 să ruleze pe Nokia N8, el ar fi dorit să ne arate mai mult de 15 secunde din performanța sa. în plus, unghiul camerei este ciudat, iar o mișcare swipe de la secunda 9 a clipului este ciudată, deoarece ecranul nu răspunde bine la comandă.

De asemenea, ni se pare ciudat tile-ul de lângă cel Messages, cu acele numere care se modifică și afișarea lor bizară. Cel mai probabil aceasta este o glumă, dar dacă nu, atunci vă sugerăm să așteptați până ce va apărea o versiune stabilă de software, pentru a o porta pe N8.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×