Samsung Galaxy Note 10 ar putea renunța la earpiece-ul clasic în favoarea tehnologiei "Sound on Display"

Autor:  | Publicat în:  Samsung 688 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 ar putea renunța la earpiece-ul clasic în favoarea tehnologiei "Sound on Display"</b>În fiecare zi apar detalii noi despre viitorul flagship Samsung Galaxy Note 10, iar vestea de astăzi este aceea că sud-coreenii ar fi optat să renunțe la earpiece-ul clasic de convorbiri din zona superioară a ecranului

În fiecare zi apar detalii noi despre viitorul flagship Samsung Galaxy Note 10, iar vestea de astăzi este aceea că sud-coreenii ar fi optat să renunțe la earpiece-ul clasic de convorbiri din zona superioară a ecranului. S-ar merge pe această abordare tocmai pentru a maximiza raportul corp-ecran și din câte aflăm, difuzorul va fi înlocuit cu o soluție "Sound on Display" similară cu cea de pe Huawei P30 Pro și Galaxy A60 chiar.

Sistemul va include un mecanism piezoelectric de vibrații pentru transmite sunetul. Rămâne de văzut cum va implementa Samsung un setup de difuzoare stereo aici și ținând cont de faptul că earpiece-ul clasic dispare, ne-am putea aștepta la o strategie similară cu cea pusă în practică de către LG prin tehnologia Crystal Sound OLED care transformă întregul ecran în difuzor secundar. 

De asemenea, așteptăm o confirmare a acestei decizii Samsung, asta pentru că randările sosite anterior pentru Note 10 și Note 10 Pro scoteau la iveală o grilă clasică de difuzor în zona superioară deasupra ecranului. Lansarea acestor device-uri ar urma să aibă loc pe data de 7 august și așteptăm inaugurarea procesorului Exynos 9825 de 7nm pe terminale. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×