Samsung Galaxy Note 2 Într-o imagine nouă: astazi rama și dovada diagonalei de 5.5 inch!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.287 ori
<b>Samsung Galaxy Note 2 Într-o imagine nouă: astazi rama și dovada diagonalei de 5.5 inch!</b>Peste două săptămâni ne așteptam la marele eveniment de la IFA 2012 Berlin, în cadrul căruia vom vedea terminale mult așteptate precum Samsung Galaxy Note II, noile telefoane Sony Xperia J, Xperia Mint, Xperia SL și tableta Sony Xperia. Probabil...

Peste două săptămâni ne așteptam la marele eveniment de la IFA 2012 Berlin, în cadrul căruia vom vedea terminale mult așteptate precum Samsung Galaxy Note II, noile telefoane Sony Xperia J, Xperia Mint, Xperia SL și tableta Sony Xperia. Probabil că Galaxy Note II e cel mai așteptat nou model dintre acestea și nu pot spune că el nu e deja cunoscut în mare parte de public, prin intermediul scăpărilor de pe Internet. Astăzi avem parte de o nouă imagine cu o parte a acestui phablet.

E vorba de rama frontală a lui Galaxy Note II, care masurata cu grijă confirma diagonală de 5.5 inch a ecranului, despre care am tot auzit în ultimele luni. Am fost ușor dezamăgit cu două zile în urmă când o sursă a celor de la GSMArena a confirmat diagonala, dar și o rezoluție de doar 1280 x 800 pixeli. M-aș fi așteptat poate la o rezoluție Full HD și se pare că Samsung a lucrat la așa ceva, dar din cauza consumului prea ridicat de energie s-a renunțat la această soluție.

E interesant că această rama ne prezintă un design destul de pătrățos față de cel rotunjit al lui Galaxy S III, pe care se zvonea că Note II îl va adopta într-o variantă mai mare. E posibil totuși că marginile exterioare ale terminalului să fie curbate, deși personal cred că asta l-ar face să nu arata la fel de bine ca și un format pătrățos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×