[UPDATE - puteti descarca firmaware-ul!] Android 4.1 Jelly Bean pe Samsung Galaxy S III, Într-o demonstrație filmată (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.622 ori
<b>[UPDATE - puteti descarca firmaware-ul!] Android 4.1 Jelly Bean pe Samsung Galaxy S III, Într-o demonstrație filmată (Video)</b>Aflam cu două zile în urmă că odată cu sosirea lui Galaxy Note II la IFA, la final de lună va fi lansată și actualizarea la Jelly Bean pentru Samsung Galaxy S III. Astăzi vedem un clip cu Android 4.1.1 JB rulând pe faimosul telefon quad core,...

Aflam cu două zile în urmă că odată cu sosirea lui Galaxy Note II la IFA, la final de lună va fi lansată și actualizarea la Jelly Bean pentru Samsung Galaxy S III. Astăzi vedem un clip cu Android 4.1.1 JB rulând pe faimosul telefon quad core, fiind vorba aici de un build i9300XADLG4.

Schimbările la interfața terminalului par minore, iar funcția cea mai apreciată este Google Now, care face S Voice să pară cam inutil acum. Se simte și o ușoară creștere în viteză de funcționare a OS-ului, doar Google ne-a promis 60 FPS pe această platformă. Ce se remarcă în special este bara de notificări ușor modificată, care încorporează noi actiuni din Jelly Bean precum opțiunea de partajare instant pentru sceenshoturi, plus notificări extinse.

Android 4.1 Jelly Bean pe Samsung Galaxy S III, Într-o demonstrație filmată (Video)

Per total schimbările nu sunt uriașe și saltul de la Android 4.0 ICS la 4.1 JB nu este unul atât de mare, de aici și rapiditatea sosirii actualizării pe terminalele moderne. în video veți vedea și Google Now în acțiune, în limba spaniolă. Până ce va sosi oficial actualizarea vom mai vedea probabil clipuri de acest gen și probabil CyanogenMod 10 ne va aduce neoficial Jelly Bean înainte de vreme.

[Update] - Puteti descarca firmware-ul de ;aici!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×