Samsung Galaxy Note 4 începe să primească actualizarea la Android 5.1.1 Lollipop în Europa

2.622 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 începe să primească actualizarea la Android 5.1.1 Lollipop în Europa</b>Android 5.1.1 Lollipop a sosit deja de c&acirc;teva luni, dar chiar şi unele terminale reputate au fost cumva ocolite de această actualizare. Azi aflăm că Galaxy Note 4 ar fi primit &nbsp;acest update pe teritoriu european. &nbsp; E vorba despre...

Android 5.1.1 Lollipop a sosit deja de câteva luni, dar chiar şi unele terminale reputate au fost cumva ocolite de această actualizare. Azi aflăm că Galaxy Note 4 ar fi primit  acest update pe teritoriu european.

E vorba despre versiunea Galaxy Note 4 SM-N910F şi nu ne miră să vedem sosirea sa, mai ales că Samsung testa acest software încă de la începutul verii. Întâi a avut loc o actualizare de test în Rusia (versiunea SM-N910C), apoi o lansare oficială în Polonia şi apoi a venit şi confirmarea pentru versiunea de la operatorul american Sprint. Acum întreaga Europă primeşte Android 5.1.1 pe Galaxy Note 4, deci dacă aveţi un phablet de acest gen veţi fi la zi în doar câteva ore.

Samsung Galaxy Note 4 începe să primească actualizarea la Android 5.1.1 Lollipop în Europa

În Suedia, Austria şi Italia au fost confirmate actualizările via OTA, dar există şi posibilitatea de a descărca pachetul software de aici. Aceasta nu este o actualizare majoră, ci una axată pe stabilitatea software-ului şi îmbunătăţirea performanţelor. E de aşteptat să fie inclus la pachet şi un patch pentru vulnerabilitatea Stagefright, oferit deja de operatori pe numeroase terminale Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×