Samsung Galaxy Note 5 ar putea primi o versiune Active cu baterie de 4100 mAh, ce va sosi în noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.412 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 ar putea primi o versiune Active cu baterie de 4100 mAh, ce va sosi în noiembrie</b>Dacă Galaxy Note 5 nu va sosi oficial prea cur&acirc;nd &icirc;n Europa, ei bine poate că varianta sa cu baterie mai mare o va face. Au apărut astăzi zvonuri despre un aşa numit Galaxy Note 5 Active, cu o baterie de 4100 mAh. Vă reamintesc că Note...

Dacă Galaxy Note 5 nu va sosi oficial prea curând în Europa, ei bine poate că varianta sa cu baterie mai mare o va face. Au apărut astăzi zvonuri despre un aşa numit Galaxy Note 5 Active, cu o baterie de 4100 mAh.

Vă reamintesc că Note 5 debuta săptămâna trecută cu o baterie de 3000 mAh la bord, care îşi face treaba bine, conform primelor teste. Se pare că modelul cel nou, cu baterie mai mare este destinat operatorului AT&T şi va sosi în luna noiembrie. Mai aflăm şi că aceeaşi nouă versiune va sosi cu certificare IP68 şi ar putea debuta chiar pe 8 noiembrie, la timp pentru perioada de shopping a sărbătorilor.

Samsung a procedat similar cu Galaxy S6 Active, lansând o versiune cu baterie mai mare de Galaxy S6 şi mai rezistentă la intemperii. E posibil să se renunţe totuşi la porţiuni din sticlă ale carcasei, pentru a creşte anduranţa. Suntem tare curioşi şi în ce măsură va fi afectată grosimea terminalului de bateria de 4100 mAh.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×