Samsung Galaxy Note 5 ar putea primi o versiune Active cu baterie de 4100 mAh, ce va sosi în noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.398 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 ar putea primi o versiune Active cu baterie de 4100 mAh, ce va sosi în noiembrie</b>Dacă Galaxy Note 5 nu va sosi oficial prea cur&acirc;nd &icirc;n Europa, ei bine poate că varianta sa cu baterie mai mare o va face. Au apărut astăzi zvonuri despre un aşa numit Galaxy Note 5 Active, cu o baterie de 4100 mAh. Vă reamintesc că Note...

Dacă Galaxy Note 5 nu va sosi oficial prea curând în Europa, ei bine poate că varianta sa cu baterie mai mare o va face. Au apărut astăzi zvonuri despre un aşa numit Galaxy Note 5 Active, cu o baterie de 4100 mAh.

Vă reamintesc că Note 5 debuta săptămâna trecută cu o baterie de 3000 mAh la bord, care îşi face treaba bine, conform primelor teste. Se pare că modelul cel nou, cu baterie mai mare este destinat operatorului AT&T şi va sosi în luna noiembrie. Mai aflăm şi că aceeaşi nouă versiune va sosi cu certificare IP68 şi ar putea debuta chiar pe 8 noiembrie, la timp pentru perioada de shopping a sărbătorilor.

Samsung a procedat similar cu Galaxy S6 Active, lansând o versiune cu baterie mai mare de Galaxy S6 şi mai rezistentă la intemperii. E posibil să se renunţe totuşi la porţiuni din sticlă ale carcasei, pentru a creşte anduranţa. Suntem tare curioşi şi în ce măsură va fi afectată grosimea terminalului de bateria de 4100 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×