Samsung Galaxy S8 Active primeşte o nouă randare de înaltă rezoluție mulţumită lui Evan Blass

3.430 ori
<b>Samsung Galaxy S8 Active primeşte o nouă randare de înaltă rezoluție mulţumită lui Evan Blass</b>După câteva imagini blurate iată că o randare foarte detaliată a lui Samsung Galaxy S8 Active sosește astăzi din partea lui Evan Blass. Putem astfel să admirăm din lateral noul telefon din zona rugged a celor de la Samsung, produs ce nu va renunța

Samsung Galaxy S8 Active a avut deja câteva scăpări însemnate, inclusiv o galerie destul de generoasă de imagini, dar azi vine încă una, mulţumită lui Evan Blass. Terminalul a primit deja certificarea FCC şi e o chestiune de timp până ce va debuta prin AT&T în exclusivitate în SUA.

Samsung Galaxy S8 Active

Aceasta este imaginea cu cea mai ridicată rezoluţie de când au început scăpările acestui terminal rugged. A se remarca acele şuruburi laterale care cresc integritatea structurală a unui telefon deja apreciat de JerryRigEverything pentru modul în care integrează panourile din sticlă curbată pe margini cu rama metalică solidă. Pe Galaxy S8 Active îl aşteptăm cu dotări similare cu S8, doar că având o baterie mai generoasă de 4000 mAh.

Este şi puţin mai gros evident, creşte şi greutatea şi avem protecţie militară contra temperaturilor extreme, umidităţii, radiaţiilor şi şocurilor. Rezistă la apa, praf si căzături de asemenea. Ca şi Galaxy S8, acest telefon va sosi cu buton special pentru Bixby, un ecran Super AMOLED cu colţuri curbate, dar parcă totuşi nu cu muchiile la fel de curbate spre lateral. Camerele ar trebui să rămână aceleaşi, ca şi cantitatea de RAM, procesorul şi stocarea.

Va rula Android 7.1.1 cu Samsung Experience aplicat peste.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×