Sharp Aquos R Compact este un telefon cu ecran cu muchii înguste şi cu decupaj special pentru camera frontală

2.251 ori
<b>Sharp Aquos R Compact este un telefon cu ecran cu muchii înguste şi cu decupaj special pentru camera frontală</b>Pe iPhone 8 îl așteptăm cu un design redefinit, unul ce se va baza pe un panou edge-to-edge sub care vom regăsi plasați senzorii de lumină, dar și camera frontală. Se pare că și Sharp are o abordare similară, dar aceștia nu au reușit integrarea camerei

Sharp Aquos R Compact ar putea servi ca un model "lite" sau "mini" pentru Sharp Aquos R, terminal cu dotări de flagship anunţat luna trecută în Japonia. Acel model avea un CPU Snapdragon 835 şi design atractiv, iar varianta sa Compact e detaliată azi printr-o serie de scăpări.

Sharp Aquos R Compact

Nou venitul apare în randări cu un design diferit de modelul principal. De această dată se pare că terminalul va sosi şi pe piaţa din Europa. Observăm şi un decupaj frontal pentru camera selfie şi muchii foarte înguste ale display-ului. Corpul pare să fie metalic, iar în zona frontală se află un panou 2.5D. Din păcate nu avem şi detalii legate de hardware-ul acestui model.

În schimb observăm că în ciuda ecranului cu muchii ultraslim, e păstrat totuşi intact difuzorul pentru convorbiri. E o abordare atipică pentru Sharp, care şi în trecut prefera să promoveze sistemul de difuzor pe bază de vibraţii ce transmit sunetul spre urechea internă. Mi se mai pare inedit şi faptul că primim o zonă mare sub ecran, ca o "bărbie" ce integrează un buton Home şi scanner de amprente.

Practic spaţiul de jos ar fi irosit, în vreme ce restul zonei frontale are o spaţiere excelentă, pentru un look edge to edge. Ne aşteptăm la un debut în curând, eventual cu acelaşi asistent EMOPA la bord ca şi Aquos R cel standard. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×