Samsung Galaxy Note 9 apare randat şi pe albastru în nuanţa "Deep Sea Blue"

861 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 apare randat şi pe albastru în nuanţa "Deep Sea Blue"</b>După ce anterior vedeam phablet-ul Samsung Galaxy Note 9 reprezentat într-o randare pe nuanța Roz Liliac, iată că astăzi putem vedea și nuanța Deep Sea Blue, un albastru deschis care ar putea atrage mulți dintre potențialii cumpărători

Samsung Galaxy Note 9 apărea zilele trecute într-o randare cât se poate de credibilă, pe acel "Liliachiu", iar acum o randare la fel de clară prezintă phabletul în versiunea albastră. Despre ce nuanţă e vorba aflaţi mai jos.

Samsung Galaxy Note 9 este aşteptat să debuteze în puţin peste 2 săptămâni şi a avut parte de multe scăpări în ultima vreme. A fost văzut inclusiv în mâna şefului Samsung Mobile, dar şi surprins în capturi hands on care i-au confirmat în sfârşit designul părţii din spate. Acum avem o randare cu iz cât se poate de oficial, pe nuanța "Deep Sea Blue".

Precenta scăpare îl prezenta pe "Lilac Purple", un liliachiu inspirat de nuanţa similară a lui S9. Vedem aici un design similar cu al lui Note 8, atât la nivel de Infinity Display, cât şi al formatului general. Samsung pare să fi tăiat puţin din muchia de jos şi a mutat şi scannerul de amprente, acum sub camera duală. Stylusul ar fi totuşi vedeta noului produs, cu capacitatea sa de a fi telecomandă pentru muzică şi cameră.

Doi senzori de 12 MP ar trebui să fie în spate, cu cea mai nouă tehnologie ISOCELL, iar telefonul va sosi în SUA cu procesor Snapdragon 845, în vreme ce chinezii îl vor primi cu procesor Exynos 9810, împreună cu piaţa internaţională. Şi bateria de 4000 mAh sună interesant, iar preţul va fi de 990 de euro. Livrările ar începe pe 24 august dacă totul merge bine.

Personal cred că e momentul să înceapă teaserele şi să vedem şi nişte mostre foto.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×