Samsung Galaxy Note 9 are în sfârşit stylusul S Pen detaliat: va sosi cu Bluetooth şi control de la distanţă pentru telefon

970 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 are în sfârşit stylusul S Pen detaliat: va sosi cu Bluetooth şi control de la distanţă pentru telefon</b>După multe luni în care nu am avut nici măcar o informație despre noul stylus S-Pen ce va fi adus la bordul lui Samsung Galaxy Note 9, iată că astăzi vin primele detalii despre accesoriul cu pricina. Suntem informați pe această cale de faptul

Samsung Galaxy Note 9 a primit câteva scăpări în ultima vreme, unele destul de consistente, dar nici una nu a făcut referire la S Pen. Chiar ne-a intrigat acest lucru, mai ales că suntem teoretic la o lună şi jumătate distanţă de debutul phabletului. Azi apar ceva informaţii despre stylus. Am avut o prima tranşă de info despre S Pen cu 24 de ore în urmă, cu aluzii vagi, iar acum avem detalii mai ample. 

Note 9 S-pen

Ce e drept ne întrebam oare cum ar putea fi upgradat acest accesoriu Samsung atât de apreciat. Secretul pentru varianta 2018? Bluetooth! Samsung ar fi testat modul în care conectivitatea Bluetooth dintre Pen şi telefon creşte funcţionalitatea. Samsung folosea până acum tehnologie EMR (rezonanţă electromagnetică) pentru stylusul său, care ar fi afectat funcţionarea la contactul cu apa.

Ca design nu ar trebui să fie prea schimbat noul S Pen (poate doar mai mare), doar că acum avem conectivitate Bluetooth şi nu electromagnetică. Odată cu această trecere Samsung îşi permite să economisească spaţiu în cadrul panoului de display. Nu mai are nevoie de modulele speciale EMR şi face loc scannerului de amprente ce vine integrat în ecran în generaţia Note 10 la anul.

Note 9 S-pen

Toate aceste informaţii ne vin de la zvonacul Ice Universe, care afirmă că noul stylus are "suflet" şi ar fi "cel mai mare upgrade din istoria lui S Pen". Trecerea la Bluetooth transformă stylusul şi într-un accesoriu extern mai util. Îl veţi putea ţine şi la 10 metri distanţă şi să îl folosiţi ca telecomandă pentru a declanşa o fotografie sau pentru a controla jocuri cu accelerometrul integrat.

Cei de la AllAboutSamsung au şi alte teorii despre acest accesoriu: utilizarea oricărei suprafeţe pentru a scrie şi desena şi apoi vedeţi rezultatele pe ecranul lui Note 9. Sau utilizarea lui S Pen ca un difuzor wireless, ca microfon pentru înregistrări şi interviuri, totul în funcţie ce de echipament pune Samsung pe acest device. Aşteptăm să vină şi primele imagini cu stylusul acum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×