Noi probleme pentru Samsung! Galaxy S10 5G ia foc din senin și se ia în calcul supraîncălzirea

2.366 ori
<b>Noi probleme pentru Samsung! Galaxy S10 5G ia foc din senin și se ia în calcul supraîncălzirea</b>În aceste zile sud-coreenii de la Samsung nu au pe cap doar problemele pliabilului Galaxy Fold care a fost amânat, ci și o problemă destul de serioasă cu primul telefon 5G din portofoliu și anume Galaxy S10 5G

În aceste zile sud-coreenii de la Samsung nu au de înfruntat doar problemele pliabilului Galaxy Fold care a fost amânat, ci și o problemă destul de serioasă cu primul telefon 5G din portofoliu și anume Galaxy S10 5G. Acesta a început să fie vândut pe piața din Coreea de Sud cu doar câteva săptămâni și iată că nu a durat prea mult până la semnalarea primelor defecte, supraîncălzirea fiind de vină aici.

Samsung Galaxy S10 5G

Descoperim că unul dintre primii cumpărători ai phablet-ului de 6.7 inch s-a trezit cu al său Galaxy S10 5G fumegând pe birou, moment de panică în care a luat device-ul și l-a aruncat pe podea - acesta fiind singurul caz în care device-ul a suferit un șoc. Din păcate pentru utilizator, service-ul autorizat Samsung a anunțat posesorul că device-ul nu va fi înlocuit din cauza dovezilor găsite ce scot la iveală daune externe.

Samsung Galaxy S10 5G

Supraîncălzirea pare a fi de vină aici și din păcate nu știm în ce mod era folosit telefonul, dacă era sau nu la încărcat în acel moment. Încă din ianuarie aflam că telefoanele 5G vor avea un consum mare de energie și că e nevoie de soluții speciale de răcire, iar din disecția recentă a lui S10 5G în afară de un heatsink din cupru și un strat gros de pastă termică nu avem altceva care să țină temperaturile sub control mai atent. 

Nu avem alte informații despre răspunsul oficial detaliat pe care l-a primit utilizatorul de S10 5G din partea centrului de service Samsung, dar ținând cont de situația din trecut cu Galaxy Note 7, ideal ar fi ca sud-coreenii să cerceteze unitatea afectată de față și să descopere cauza ce a condus la combustia din senin.

Se iau în calcul și posibile înscenări cu scopul de a discredita compania sud-coreeană. Urmărim cu atenție subiectul pentru a afla dacă apar și alte cazuri sau a fost ceva izolat. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×