Apple iPhone XR primeşte de abia acum certificarea FCC; E cu un pas mai aproape de lansarea în magazine

904 ori
<b>Apple iPhone XR primeşte de abia acum certificarea FCC; E cu un pas mai aproape de lansarea în magazine</b>Un lucru pe care l-am aflat odată cu lansarea lui iPhone XR a fost acela că telefonul nu va ajunge în magazine simultan cu modelele XS și XS Max, fiind sugerate unele probleme cu producția. Acum descoperim că nici măcar certificarea FCC

În general telefoanele mobile primesc certificarea autorităţilor ca FCC, TENAA şi 3C înainte de lansare, chiar cu mult înainte. iPhone XR tocmai a primit "binecuvântarea" FCC înaintea debutului comercial de luna viitoare şi avem detalii mai jos.

Nu e foarte clar de ce a ales Apple să lanseze acest model mai ieftin cu câteva săptămâni întârziere faţă de iPhone XS-uri. Gurile rele spun că a fost decis acest lucru pentru a evita canibalizarea lui iPhone XS de catre XR. În fine, ce ştim sigur e ca un telefon cu numele de cod "BCG-E3220A" a fost aprobat de FCC. iPhone XR va începe să primească precomenzi în 3 săptămâni şi se va livra de pe 26 octombrie.

Apple are o abordare ciudată legată de aprobările FCC, aşteptând până în ultima clipă pentru a le obţine. De ce? Pentru a evita leakurile, care tot apar prin schiţe, dimensiuni şi dotări scăpate de la FCC pe web. iPhone XR este o alternativă un pic mai accesibilă de iPhone XS, dar fără cameră duală în spate. Are corpul viu colorat, în galben, roz coral, roşu sau albastru, dar păstrează procesorul Apple A12. Este fabricat din sticlă și metal.

Vine cu 3 GB RAM, un ecran LCD de 6.1 inch fără 3D Touch şi vine cu aceeaşi cameră selfie ca şi celelalte modele. Şi el are decupajul celebru în zona frontală, plus Face ID. Acolo unde un iPhone XS costă 999 dolari în SUA, acest model costă 749 dolari ca preţ de pornire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×