Samsung Galaxy Note 9 va avea un stylus S-Pen cu funcţii îmbunătăţite, au început deja pregătirile

1.221 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 va avea un stylus S-Pen cu funcţii îmbunătăţite, au început deja pregătirile</b>În fiecare an asistăm la o îmbunătățire a stylus-ului de pe terminalele din seria Galaxy Note a celor de la Samsung, uneori fiind oferite și noutăți la nivel de funcții. Fix asta se speculează pentru următorul model numit Galaxy Note 9 ce va debuta

Nici nu ne-am obişnuit bine cu gândul că milioane de telefoane Galaxy Note 8 se tot vând pe toată planeta şi deja se discută despre Galaxy Note 9. Am aflat în ultima lună ca nu Galaxy S9 va inaugura scanner-ul de amprente integrat în ecran, ci chiar acest Note 9. Acum aflăm că tot phablet-ul Note din 2018 va veni cu un stylus regândit, un S-Pen upgradat faţă de predecesori.

Informaţia a fost confirmată de către BJ Kang şi Cue Kim, oficiali Samsung din zona Global Product Planning Group. Aceştia au declarat şi că planificarea detaliilor legate de Galaxy Note 8 a fost un proces mai intens decât de obicei. Perioada de teste şi analize a fost extinsă pentru a asigura siguranţă maximă. În cazul lui Note 8 accentul s-a pus pe un upgrade de cameră, de stylus şi de ecran.

Kim şi Kang au mai declarat că de obicei echipa de cercetători Samsung ia de obicei o pauză după ce un proiect Note e gata. În cazul lui Note 9 nu mai există pauză, chiar dacă procesul de planificare pentru Note 8 a fost intens. Deja pentru Note 9 s-a pregătit un upgrade de stylus, dar nu ştim despre ce e vorba încă. Indicii am putea vedea odată ce apare o nouă generaţie de tabletă Galaxy Tab S, probabil la MWC 2018, cu stylus nou la pachet.

Samsung ar putea să ne propună diferite versiuni de S-Pen, astfel ca pe lângă modelul subţire şi compact standard vom vedea şi unul ceva mai profesionist, în stil Apple Pencil şi cu o capacitate mai bună de a imita scrisul de mână şi extra sensibilitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×