Swype pentru Samsung Galaxy Nexus În Limba Romană

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 2.783 ori
<b>Swype pentru Samsung Galaxy Nexus În Limba Romană</b>Aur curat forumul XDA Developers, și probabil nu sunt singurul care gândește așa! După ce zilele trecute vă relatăm într-un articol că utilizatorul theb1rdm4n a publicat pe forumul XDA o versiune a aplicației Swype (tastatura virtuală) care...

Aur curat forumul XDA Developers, și probabil nu sunt singurul care gândește astfel! După ce zilele trecute vă relatam într-un articol că utilizatorul theb1rdm4n a publicat pe forumul XDA o versiune a aplicației Swype (tastatura virtuală) care funcționează pe Samsung Galaxy Nexus, iată că azi aflu tot prin intermediul topicului pornit de el, că a pus la dispoziția noastră spre a fi descărcat, o versiunea a aceluiași soft, cu language pack inclus în APK.

După cum vedeți din captură de ecran de mai sus, ea conține și limba română, deci cei care ați cumpărat deja acest telefon și vă lipsește funcția swype a tastaturii, acum puteți descărca aplicația de aici. Din păcate aceasta este o versiune mai veche și nu conține funcția "voice to text" Dragon Dictation, facilitate adăugată de către cei de la Nuance după cumpărarea Swype din octombrie.

Swype pentru Samsung Galaxy Nexus În Limba Romană

Dacă doriți să mulțumiți celor care au făcut posibilă folosirea acestei tastaturi pe Galaxy Nexus, vă invit să o faceți pe forumul XDA Developers, ori pe pagina Google+ a lui Anthony Casagrande, autorul acestei versiuni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×